Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Plan de economii in aur
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Planul de economii în metale preţioase oferit de Auvesta facilitează cumpărătorului privat să achiziţioneze aur şi/sau argint (999,9) î

Din contribuţiile lunare plătite se achiziţionează la cerere metal preţios fizic (aur/argint) care va fi depozitat în trezorerii de mare siguranţă.

Planul de economii în aur reprezintă pe de-o parte o alternativă la produsele obişnuite, iar pe de altă parte se integrează perfect în orice planificare financiară, ca o completare constructivă. Planul de economii în metale preţioase oferit de Auvesta este un instrument modern şi face parte în condiţiile crizei actuale din orice portofoliu.

Indiferent de evoluţia preţului metalelor preţioase
O mare parte a indicatorilor arată că pe termen lung, aurul şi alte metale preţioase au o perspectivă foarte bună. În plus faţă de valoarea lor stabilă, specialiştii preconizează o creştere

Planul de economisire în metale preţioase vă oferă, prin intermediul unor contribuţii lunare egale, posibilitatea de a vă constitui pe termen lung un depozit de metale preţioase, independent de preţul aurului sau al argintului, o avere în metal preţios fizic pur (999,9

Datorită faptului că în cazul planului de economisire în metale preţioase de la Auvesta dumneavoastră vă determinaţi durata contribuţiilor lunare, şi datorită faptului că depozitul online de metale preţioase este administrat în grame, la sfârşitul perioade de achiziţie veţi putea beneficia un curs mediu de cumpărare pe gram.


Posibilitatea dinamizării (poate fi activată oricând)

Pentru a contracara riscul de pierdere a puterii de cumpărare, Auvesta vă oferă posibilitatea de a adapta periodic contribuţiile lunare cu 3% sau 5%.
Fără perioadă contractuală predeterminată
La Auvesta nu sunteţi legat de perioade contractuale, ci dumneavoastră aveţi posibilitatea de a determina durata şi volumul contribuţiilor.
Dumneavoastră stabiliţi comportamentul de achiziţie.
Puteţi în orice moment să modificaţi contribuţia sau să o suspendaţi, să vindeţi o parte a depozitului de metale preţioase sau să îl transformaţi în alt metal preţios.
Opţiuni diverse de cumpărare
La Auvesta aveţi posibilitatea de a alege tarife personalizate în funcţie de nevoile dumneavoastră. Singur hotărâţi ce fel de diviziuni de metal preţios doriţi să achiziţionaţi. Dacă doriţi cea mai mare diviziune existentă pentru metalul preţios ales (”Tarif A”), sau dacă doriţi să beneficiaţi de cel mai bun preţ la cel mai mare lingou (”Tarif B”)
Alte avantaje dintr-o privire
100% independent faţă de bănci
Contract de economisire în metale preţioase cu administrare online a depozitului (nu este o intermediere a unui fond)
Avantaj la cumpărarea de metal preţios cuprins de regulă între 20% - 30% în raport cu preţul de achiziţie a gramului de aur în diviziuni de 1 gram.
Rambursarea agio-ului este posibilă în proporţie de 100%
Aveţi acces la propriul dumneavoastră cont protejat prin parolă, la depozitul dumneavoastră online de metal preţios, prin intermediul căruia sunteţi mereu la curent cu tranzacţiile curente, aveţi mereu acces un extras de cont actualizat, sunteţi la curent cu preţul de cumpărare, diviziunile, cantitatea cumpărată, etc.
Metalul preţios pe care l-aţi achiziţionat există în mod fizic în proporţie de 100%.
Structură de cost perfect transparentă (achiziţie şi administrare a depozitului)
Depozitare reală în trezorerii de înaltă siguranţă.
Asigurare completă pentru întreaga perioadă de depozitare
Vânzare zilnică la preţul de cumpărare actual al Auvesta, posibilă prin intermediul depozitului online de metale preţioase (doar în zilele de tranzacţionare)
Livrări începând de la 100g, în orice moment, prin firme de transport valori, înspre orice destinaţie, deci acces imediat la metalul preţios începând de la 100 g (diviziuni mai mici, începând cu 1g doar la cerere)
Monitorizare continuă a stocurilor.
Din Gura in Gura